ΤΑΒΕΡΝΑ Michaelo's

michaelos ταβέρνα καλαμάκι ζάκυνθος

Η ταβέρνα Michaelo's βρίσκεται έξω από το κέντρο της τουριστικής περιοχής Καλαμάκι και λειτουργεί από το 1985, από τους Αυστραλο-Ελληνικής καταγωγής, ιδιοκτήτες, Ντένυ και "Mamma". Το εστιατόριο βρίσκεται μέσα σε έναν πανέμορφο, ήσυχο κήπο που προσφέρει την ατμόσφαιρα μιας αυθεντικής παραδοσιακής ελληνικής ταβέρνας.

Το μενού προσφέρει μια πλούσια επιλογή από ελληνικές σπεσιαλιτέ, μπριζόλες και άλλα ψητά κρέατα, σαλάτες και πιάτα ζυμαρικών, που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με φρέσκα τοπικά προϊόντα. Επίσης, στην ταβέρνα Michaelo's θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία κρασιών για να συνοδεύσετε το γεύμα σας.

Δοκιμάστε μια πραγματική γεύση από Ελλάδα, ακολουθούμενη από επιλεγμένη ελληνική μουσική μέσα σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και με καλές τιμές! Τα παιδιά είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτα, ενώ τα γεύματά τους προσφέρονται στη μισή τιμή!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ταβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα MichaeloΤαβέρνα Michaelo

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ 360°

περιηγηθειτε εικονικα στο χωρο μας

εικονική περιήγηση 360 michaelos καλαμάκι ζάκυνθος

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Καλαμάκι βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Ζακύνθου και είναι γνωστό για την τεράστια αμμώδη παραλία του με τα ζεστά, κρυστάλλινα ρηχά νερά της, η οποία αποτελεί μέρος του κόλπου του Λαγανά.

Η παραλία του Καλαμακίου είναι προστατευόμενη ως ένα από τα σημεία, όπου η χελώνα Caretta-Caretta γεννά τα αυγά της. Για το λόγο αυτό, η παραλία της περιοχής αποτελεί μέρος του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου. Το Καλαμάκι είναι ιδανικό για οικογενειακές ή ρομαντικές διακοπές, καθώς είναι πολύ κοντά στην πόλη της Ζακύνθου, ενώ την ίδια στιγμή είναι ένα ήσυχο τουριστικό θέρετρο με πληθώρα επιλογών διασκέδασης.

ΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεια Επιοκοινωνιας

Ταχυδρομική Διεύθυνση Ταβέρνα Michaelo's
Καλαμάκι, Ζάκυνθος, Τ.Κ.: 29100
Τηλέφωνα Τηλ: 26950 48080
Online Ιστότοπος: www.michaeloszante.gr
E-mail: info@michaeloszante.gr

Φορμα Επικοινωνιας

Σας ευχαριστούμε! Έχουμε λάβει το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.